Az Agroprojekt Kft-t osztrák-magyar vegyesvállalatként alapították 2002-ben. A cél a világ legsikeresebb tenyészprogramját megvalósító cégének, az akkori nevén Holland Genetics Holding magyarországi disztribúciójának kiépítése volt. A holland szaporítóanyag ennek okán képviselteti magát hazánkban stabilan és egyre növekvő forgalommal. A Holland Genetics, újabb nevén : CRV Holding mára a világ egyik legnagyobb mesterséges-állomás hálózatává fejlődött, hihetetlenül innovatív tudományos programjának és kutatási bázisának  köszönhetően. Kollégáinkkal az országot lefedő és a mai napig bővülő szaktanácsadó hálózatot alakítottunk ki, mely eredményeképpen minden Holstein-Fríz és más szarvasmarhatartó telepre igyekszünk elérni és a CRV Holding nevéhez, híréhez, termékeihez méltó kiszolgálást nyújtani. 

InSire néven elhíresült programjában a CRV Holding nagyon gyors ütemű és előremutató genomikus szelekcióval választ ki tenyésztésbe szánt fiatal bikákat, melyek közül - a génszelekciónak köszönhetően – döntő arányban lehet számítani csúcs tenyészértékű utódokra. 

SiryX márkanéven 90% feletti női ivarspecifikus szaporítóanyagot is kínálunk prémium bikák szaporítóanyagainak szexált formájában.

Az Agroprojekt kft. új, német-magyar menedzsmentjének célja, hogy a prémium minőségű szaporítóanyagok mellett teljeskörű szolgáltatási csomagot is kínáljon ügyfeleinek. Így a kezdeményezésünkre szervezett egyetemi felnőttoktatás keretében szakmai továbbképzést, „analóg”, azaz emberi tudásbázison alapuló tenyésztési tanácsadást, párosítást, illetve „digitális” azaz a világ tenyész-állományát tartalmazó informatikai adatbázison és illesztett algoritmust használó SireMatch párosító programot egyaránt kínálunk. Ezen felül szaporodásbiológiai és állatorvosi szaktanácsadást, tenyésztést szolgáló eszközöket, például hordozható vemhességvizsgáló ultrahang készüléket, sőt akár pályázati tevékenységhez menedzsert is ajánlunk vevőink kérésére.   

A feketetarka és a vöröstarka Holstein Fríz fajtán kívül megkezdtük magyarországi forgalmazását a méltán tiszteletnek örvendő bejegyzett egyesület keretében tenyésztett prémium minőségű Jersey tehenek és a ma még ideiglenesen bejegyzett egyesület keretén belül tenyésztett kettőshasznú MRY tehenek részére gyűjtött szaporítóanyagoknak. A  CRV Holding világot behálózó tenyésztőhelyeinek köszönhetően már az USA-ból is szerzünk be és közvetlenül és honosítunk szaporítóanyagot, de van Hollandián kívül több más európai országból is bikánk! A jövőben is törekszünk a biológiai sokféleség nyújtotta genetikai előnyök jobb kihasználására!     

Sikeresen a CRV-vel

A CRV Holding a világ egyik legeredményesebb, 70 országra kiterjedő innovatív hálózattal és kutatási programmal rendelkező, szarvasmarha tenyésztésre specializálódott szövetkezése. A cég tenyésztési célja: egészséges, hosszú időn át termelő és kevesebb fáradságos munkával tartható tehenek tenyésztése. A CRV Holding tartós, megbízható szervizszolgáltatásaihoz a következők is hozzátartoznak: genomikus szelekcióval történő tenyésztés, 90% feletti női ivarspecifikus szaporítóanyag előállítás, termékenyítési szolgáltatás, valamint a SireMatch párosítási program.

Az Ovalert márkanevű gazdaságosságot és reprodukciós folyamatot, ivarzást felismerő,   automatikus ellenőrző- és jelző- rendszer valamennyi szolgáltatást kombinálja egymással. A sikeres állomány kialakulásának semmi sem állhat útjában, így lesznek a CRV jelmondata szerint „kiváló tehenek a jobb életünkért”. 

Johann-Georg Dus tulajdonos-ügyvezető  -   Ócsai Attila főmérnök

 

Honlaptulajdonos

  AGROPROJEKT Kft.

Székhely: 

8613 Balatonendréd, Fő u. 81/A.

 

Cégbíróság:

Kaposvári Törvényszék Cégbírósága

 

Cégjegyzék:  Cg. 14-09-304982

 

E-mail:  crv@agroprojekt.hu
     

Maps